вторник, октомври 02, 2007

мъж

Сънувах че съм мъж. Бях мъж, държах се и мислех като мъж.
Което идва да каже, че полът е доста условно понятие.

5 коментара:

Анонимен каза...

Хм, сънувах един от най-неразбираемите и налудничави сънища някога. Беше преди време - не знам колко точно, но със сигурност началото на октомври. Странно е, защото напоследък не сънувам или не помня да го правя. Малко преди часовника те сънувах -- НЯМА как! Не те познавам, не ме познаваш, не сме се виждали никога в животите си. Просто се появи, без да говориш, без да си не-на-мястото-си пред мен, приближи се и ме целуна по рамото. Само се усмихна и изчезна, сякаш не си се появявала, не се е случило, а после племенницата ми дойде и с нея разменихме две бебешки целувки по бузите. И тя бе безкрайно щастлива. Аз също. Този ден баща й имаше рожден ден. (това обяснява нейната поява в съня ми, сякаш ме подсещаше, но момента преди това ?!?! ... не ме разбирай погрешно.реших, че трябва да го напиша - още повече, че участва и ти по твоя си странен и магически начин. но си беше ти, не някой "мъж"

Бистра каза...

аа, хахахах! :-)
брей, брей, брей! колко странно :-)
толкова хубаво :-)

dro каза...

ееей, гледай значи .. това наистина е чудесно. но според теб не те е сънувал като лице, така ли? има място за мистерия в тази случка, само да не я търся, където е ненужна ;Р

Анонимен каза...

@бистра
:-)

@dro
Ами, беше си точно тя (всъщност мога да го знам единствено от снимките в блога на ежик. Беше си лице и тяло, но сякаш най-вече душа. И се сетих за датата - 3 срещу 4 октомври. На 4 е рожденият ден, за който споменах ;)

Бистра каза...

анонимен, много ме заинтригува :-)
искаш ли да ми напишеш един имейл?
bistra1 в gmail